Избор језика:

Активности ЈКП „Руском“

0

Радници ЈКП „Руском“ у месецу октобру покосили су зелене површине испред напуштених плацева у улици Народног фронта и уклонили високо растиње на непрегледним раскрсницама у Руском Крстуру. У овом насељу саниран је квар на водоводној мрежи у улици Народног фронта и ЈНА. Извршена је сеча грана и високог растиња на раскрсницама, орезане гране на раскрсници Русинске и улице Сивч Јовгена, започета је санација бехатона у центру, очишћена и припремљена фонтана за зимски период и испрана водоводна мрежа.

Екипа овог комуналног предузећа задужена за комунално уређење Крушчића у овом насељу је припремила стубове за ограду код вртића, поставила заштитну ограду, плочице на улазу, у фискултурну салу у склопу основне школе „Вељко Влаховић“ и обавили јесењу садња дрвећа у дворишту школе. Поред редовног уређења центра, санирали су квар на водоводној мрежи, сакупљено опало лишће у парку, покошене зелене површине, очишћена капела, обавиљена јесења садња цвећа, саниран квар на водоводној мрежи, поправљен бехатон у центру, уређено католичко гробљее и започета реконструкцију крова на објекту ЈКП „Руском“.

Током октобра ЈКП „Руском“ набавило је нове контејнере и канте за одлагање комуналног отпада, због све веће потребе за истим услед повећане количине отпада. Планирана је замена оштећених контејнера на свим локацијама и повећање броја ради лакшег и бржег управљања комуналним отпадом.

Share.

Comments are closed.